Inspiration, salgs- og potentialeudvikling for detailbranchen.

 

Hvorfor REBEL??

 

Under en indledende kundesession for nyligt, blev jeg spurgt hvad REBEL i Retail Rebel stod for. Og tak for spørgsmålet!

Lad os starte fra en ende af. En rebel defineres bl.a. som en person, der går i opposition eller (væbnet) modstand mod en etableret regering eller leder.

Retail Rebel går ikke i væbnet modstand mod nogen som helst.

Men Retail Rebel går i mod den digitale og excel inficerede strøm af konsulent-gas, der prædiker online for hver en pris, og som fjerner fokus fra kunden, for i stedet at fordybe sig i buzzwords der skifter så hurtigt som min teenage datter bruger sit tøj budget.

Retail Rebel tror på det gode købmandsskab. På at skabe et gensidigt sundt forhold til leverandørerne. På synlig ledelse og modige beslutninger.

Detailbranchen har desværre en ringe tradition for at videreuddanne sig – og det koster lige nu.
På bundlinjen og på butiksdød overalt i landet.

Retail Rebel tror til gengæld også på at en revolution er mulig. De resultater jeg har skabt hos mine kunder, vidner om at når selv den mindste lille butik går aktivt ind i sin forretningsudvikling, fornyer sig, uddanner sig og bliver klogere og arbejder målrettet og systematisk med kreativitet, inspiration og konceptet – så sker der forvandlinger.

Der kommer kunder i butikken og penge i kassen.

Uden anden konsulent buzz end mig stående på sidelinjen med inspiration, motivation, specifikt udarbejdede værktøjer og drejebøger. Og hårdt arbejde.

That’s what Retail Rebel is about!!

BE INSPIRED

Direkte og eksklusiv adgang til kreativ, inspirerende og dynamisk forretningsudvikling til detailhandelen - skriv dig på til at modtage INSIDERS herunder:
 
**BONUS, efter tilmelding bliver du inviteret ind til INSIDERS hemmelige inspirationsboard på Pinterest //
Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

 

Yay!! Velkommen i klubben. Vi ses i inboksen <3 Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

Detailhandel og butiksinspiration. Foredrag og workshops for butikker.