Kill Your Darlings Retail Boost

Hele butikkens maskineri skal hele tiden evalueres og udvikles, så du giver dine kunder en unik oplevelse med hjem – og får dem tilbage i butikken, igen og igen!

Kill Your Darlings Boost er for dig som længes efter at bruge mere at din kreativitet i forretningen. At skabe den fortryllende og inspirerende perle du drømmer om, og véd du har i dig. Og som trænger til motivation og knivskarp og kvalificeret rådgivning der hjælper dig i gang med at udvikle og forny forretningens koncept.

Kill Your Darlings Boost er en grundig gennemgang af de helt essentielle områder af forretningen – dem som dine kunder møder, når de vælger at handle hos dig i butikken, og dem der kører i baggrunden og som sikrer dig bundlinje.

Kill Your Darlings Boost er en fokuseret indsats på disse livsvigtige områder, og er designet til at styrke dit koncept – og dermed din forretning. Et Kill Your Darlings Boost giver dig begejstrede kunder – og giver dig overblik over hvor der skal sættes ind.

Og ikke mindst, efterlader det dig motiveret og begejstret.

Hva’ koster det?

Din investering i den frihed, en motiverende, inspirerende og meget konkret forretningsplan giver dig er DKK 19.995,00 + moms og kørsel.

En investering der svarer til et eller to – fejlslagne – annoncer der ikke har formået at hive kunder ind – eller en brøkdel af den indtjening du ikke fik, fordi du var nødt til at sætte varer (der ikke matchede kundernes forventninger) alt for langt ned, for at komme af med dem.

En investering der meget hurtigt er tjent ind, når:

 • dine kunder belønner dig med loyalitet og gratis markedsføring ude i byen
 • du stopper med at tage dyre og dårlige beslutninger – indenfor produkter, markedsføring, butik osv.
 • du får en klar plan med alle de vigtige forretningsområder (butik, produkter, salgsplatforme/markedsføring o.lign.)
 • du genfinder inspiration, motivation energi og begejstring, som er det allervigtigste parameter for din forretnings succes. Det er dét dine kunder kommer for

Hvad nu?

Vil du gerne inspireres og løfte din forretning? Komme i kontakt med en masse nye kunder og få dem til at vende tilbage igen og igen? Book et Kill Your Darlings Boost eller send dine spørgsmål til: stine@retailrebel.dk

Du skal Kill Your Darlings hvis du...

/ har travlt – og derfor forsømmer at lave en overordnet plan for udviklingen af din forretning
/
tit har en følelse af at blive overhalet indenom af konkurrenterne og hellere vil ha’ en følelse af at din forretning adskiller sig fra mængden
/
gerne vil ha’ (mange) returnerende kunder
/
gang på gang må erkende at mange af de geniale, kreative idéer, går tabt i hverdagstravlheden
/
savner et (k)ærligt lods i r**** fra en, der kan se din forretning fra den vigtigste vinkel: dine kunders.

Hvorfor Kill Your Darlings ?

Du vil helt sikkert gerne skabe en forretning med oplevelser og kundepleje ud over det sædvanlige, for vi véd jo at det er det der i høj grad er med til at gøre forskellen på make or break… men hvordan gør man nu liiiige det?

Uanset om du er frisør, skohandler, gør-det-selv butik, hobbyforretning,sælger tøj, gulerødder, boligaccessories, café latte eller metervarer (eller et af de mange andre muligheder), så er dine beslutninger lige fra sortiment, markedsføring, website, og brug af de sociale medier til brug af vinduer og butiksindretning af afgørende betydning for om kunderne vælger at besøge dig, købe hos dig og komme igen.

Kill Your Darlings gennemgår de områder – og skærer dem benhårdt ind til benet, så det bliver helt klart hvad og hvor din indsats skal ligge.

Kill Your Darlings processen giver dig...
 • et skarpt konceptdokument til din forretning, ud fra de emotionelle kundetyper
 • overblik så du altid har en plan med de ressourcer, du har: tid, penge, personale bl.a.
 • en ende på tilfældigheder, spild af tid og uovervejede (dyre) beslutninger
 • en meget konkret og praktisk indsatsplan for din forretning. Skabt til lige præcis dig og din forretning
 • et dokument der giver dig overblikket over hvad der skal gøres og hvorfor
 • en kortlægning af dine kunders emotionelle købemønster, og en ressourcepool målrettet netop den type. Denne ressourcepool bruger du fremadrettet til ALLE aktiviteter. Den er GULD værd!

Med andre ord får du skabt en køreklar strategi for din forretning. Du får rådgivning, ideer, viden og værktøjer til at skabe de perfekte rammer for dine kunder så din butik havner på listen over dem man SKAL forbi på shoppeturen.

Samtidig bliver du fyldt med motivation og begejstring, når du bliver knivskarp på i hvilken retning du vil udvikle din forretning, hvorfor og hvordan. Du bliver holdt til ilden og får kørt dig selv i stilling til at sætte turbo på din forretning.

Du får direkte adgang til en passioneret ekspert på området – som har arbejdet med butikker på alle sider af disken og som har arbejdet intenst med konceptudvikling, kommunikation, salg og markedsføring de sidste 20 år.

Kill Your Darlings er opbygget til dig som...
 • har en forretning, men (hånden på hjertet), den trænger ærligt talt til en saltvandsindsprøjtning
 • arbejder for en butikskæde, grossist, leverandør eller producent og gerne vil styrke jeres forhandleres forretninger
 • overvejer at åbne din egen butik, og gerne vil optimere den, INDEN dørene åbnes
 • vil eliminere forkerte og dyre beslutninger, tilfældigheder og spildtid

Kill Your Darlings Boost giver dig en omfattende og detaljeret plan for hvordan du opgraderer de områder af din forretning du har brug for fokus på. Og de områder udvælger vi nøje, sammen.

Kill Your Darlings Boost sikrer at alle i forretningen ved hvordan der skal se ud, hvad der skal foregå, hvordan de og forretningen skal se ud, hvordan kunderne skal opleve et besøg osv.

Planen gør det både nemmere og mere effektivt for dig, at lede og drive din forretning. I det daglige, og når der skal tages større beslutninger. Og giver dig frihed til at fokusere på fremtiden og udvikle konceptet.

IKKE en interiørplan og KUN for dig der vil rykke

Kill Your Darlings er IKKE endnu en interiørplan, der kræver nyt inventar til hele butikken, og en investering der kræver en række møder med banken og søvnløse nætter. Eller bare en samling trendfarver og smart look.

Kill Your Darlings ta’r udgangspunkt i HELE din forretning og arbejder med hele dit koncept, dine salgsplatforme, strategi, visioner og drømme.

Vi bringer kreativiteten og begejstringen (tilbage) til dig og ud i forretningen. Til kunderne.

MEN… Kill Your Darlings Boost er IKKE for dig, hvis du IKKE er klar til at rykke, og forandre din forretning og dine resultater – så skal du spare pengene.

Men HVIS du er klar – så send Stine en mail: stine@retailrebel.dk og lad os komme i gang.

Sådan foregår det:

Vi mødes i din forretning og gennemgår alle sider af din forretning. Dine kunder, beliggenhed, udfordringer, produkter, muligheder, de fysiske rammer, dine ønsker, udfordringer, bekymringer og idéer mv. Vi går også en tur rundt i forretningen, fotodokumenterer forretningen og kigger på forretningen udefra.

BE INSPIRED

Direkte og eksklusiv adgang til kreativ, inspirerende og dynamisk forretningsudvikling til detailhandelen - skriv dig på til at modtage INSIDERS herunder:
 
**BONUS, efter tilmelding bliver du inviteret ind til INSIDERS hemmelige inspirationsboard på Pinterest //
Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

 

Yay!! Velkommen i klubben. Vi ses i inboksen <3 Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

Detailhandel og butiksinspiration. Foredrag og workshops for butikker.