360 grader om forretningen

Hele butikkens maskineri skal hele tiden evalueres og udvikles, så du giver dine kunder en unik oplevelse med hjem – og får dem tilbage i butikken, igen og igen!

360* forretningsudvikling er for dig som længes efter at bruge mere at din kreativitet i forretningen. At skabe den fortryllende og inspirerende perle du drømmer om, og véd du har i dig. Og som trænger til motivation og knivskarp og kvalificeret rådgivning der hjælper dig i gang med at udvikle og forny forretningens koncept.

360* forretningsudvikling er en grundig gennemgang af de helt essentielle områder af forretningen – dem som dine kunder møder, når de vælger at handle hos dig i butikken, og dem der kører i baggrunden og som sikrer dig bundlinje. Selvsamme områder som du meget hurtigt bliver fuldstændig blind for, i dagligdagens trummerum – og som måske endda dræner dig for energi og kreativitet.

360* forretningsudvikling er en fokuseret indsats på disse livsvigtige områder, og er designet til at styrke dit koncept – og dermed din forretning. En 360* forretningsudvikling giver dig begejstrede kunder – og giver dig overblik over hvor der skal sættes ind.

Og ikke mindst, efterlader det dig fuld af saft og kraft – motiveret og begejstret.

Hva’ koster det?

Din investering i den frihed, en motiverende, inspirerende og meget konkret forretnings- og handlingsplan, er DKK 23.995,00 + moms og kørsel. Du kan vælge at købe 360* forløbet i 6 mindre rater (arbejdet starter dog med det samme) KLIK HER for at bestille.

En investering der svarer til en håndfuld – fejlslagne – annoncer der ikke har formået at hive kunder ind – eller en brøkdel af den indtjening du ikke fik, fordi du var nødt til at sætte varer (der ikke matchede kundernes forventninger) aaaalt for langt ned i pris, for at komme af med dem.

Det  er en investering der meget hurtigt er tjent ind, når:

 • dine kunder belønner dig med loyalitet og gratis markedsføring ude i byen
 • du stopper med at træffe dyre og dårlige beslutninger – indenfor produkter, markedsføring, butik osv.
 • du har en eksekverbar klar plan med alle de vigtige forretningsområder (butik, produkter, salgsplatforme/markedsføring o.lign.)
 • du genfinder inspiration, motivation energi og begejstring, som er det allervigtigste parameter for din forretnings succes. Det er nemlig dét dine kunder kommer efter.

Hvad nu?

Vil du gerne inspireres og løfte din forretning? Komme i kontakt med en masse nye kunder og få dem til at vende tilbage igen og igen? Book en 360* forretningsudvikling med Retail Rebel, eller send dine spørgsmål til: stine@retailrebel.dk

Se nogle af de resultater Stine Grubbe / Retail Rebel har skabt for andre her (KLIK)

Du skal investere i 360* forretningsudvikling hvis du...

/ har travlt – og derfor forsømmer at lave en overordnet plan for udviklingen af din forretning
/
tit har en følelse af at blive overhalet indenom af konkurrenterne og hellere vil ha’ en følelse af at din forretning adskiller sig fra mængden
/
gerne vil ha’ (mange) returnerende kunder
/
gang på gang må erkende at mange af de geniale, kreative idéer, går tabt i hverdagstravlheden
/
savner et (k)ærligt lods i r**** fra en, der kan se din forretning fra den vigtigste vinkel: dine kunders.

Hvorfor 360* forretningsudvikling ?

Du vil helt sikkert gerne skabe en forretning med oplevelser og kundepleje ud over det sædvanlige, for vi véd jo at det er det der i høj grad er med til at gøre forskellen på make or break… men hvordan gør man nu liiiige det?

Uanset om du er frisør, skohandler, gør-det-selv butik, hobbyforretning,sælger tøj, gulerødder, boligaccessories, café latte eller metervarer (eller et af de mange andre muligheder), så er dine beslutninger omkring ALT – lige fra sortiment, markedsføring, website, og brug af de sociale medier til brug af vinduer og butiksindretning af afgørende betydning for om kunderne vælger at besøge dig, købe hos dig og komme igen. Eller ikke gør.

360* forretningsudvikling med Retail Rebel gennemgår de områder – og skærer dem benhårdt ind til benet, så det bliver helt klart hvad og hvor din indsats skal ligge.

360* forretningsudvikling processen giver dig...
 • et skarpt konceptdokument til din forretning, ud fra de emotionelle kundetyper
 • overblik så du altid har en plan med de ressourcer, du har: tid, penge, personale bl.a.
 • en ende på tilfældigheder, spild af tid og uovervejede (dyre) beslutninger
 • en meget konkret og praktisk indsatsplan for din forretning. Skabt til lige præcis dig og din forretning
 • et dokument der giver dig overblikket over hvad der skal gøres og hvorfor
 • en kortlægning af dine kunders emotionelle købemønster, og en ressourcepool målrettet netop den type. Denne ressourcepool bruger du fremadrettet til ALLE aktiviteter. Den er GULD værd!

Med andre ord får du skabt en køreklar strategi for din forretning. Du får rådgivning, ideer, viden og værktøjer til at skabe de perfekte rammer for dine kunder så din butik havner på listen over dem man SKAL forbi på shoppeturen.

Samtidig bliver du fyldt med motivation og begejstring, når du bliver knivskarp på i hvilken retning du vil udvikle din forretning, hvorfor og hvordan. Du bliver holdt til ilden og får kørt dig selv i stilling til at sætte turbo på din forretning.

Du får direkte adgang til en passioneret ekspert på området – som har arbejdet med detailhandel på alle sider af disken og som har arbejdet intenst med forretningsudvikling, branding, salg og markedsføring de sidste 20 år.

360* forretningsudvikling er opbygget til dig som...
 • har en forretning, men (hånden på hjertet), den trænger ærligt talt til en saltvandsindsprøjtning
 • arbejder for en butikskæde, grossist, leverandør eller producent og gerne vil styrke jeres forhandleres forretninger
 • overvejer at åbne din egen butik, og gerne vil optimere den, INDEN dørene åbnes
 • vil eliminere forkerte og dyre beslutninger, tilfældigheder og spildtid

360* forretningsudvikling giver dig en omfattende og detaljeret plan for hvordan du opgraderer de områder af din forretning du har brug for fokus på. Og de områder udvælger vi nøje, sammen.

360* forretningsudvikling sikrer at alle i forretningen ved hvordan der skal se ud, hvad der skal foregå, hvordan de og forretningen skal se ud, hvordan kunderne skal opleve et besøg osv.

Planen gør det både nemmere og mere effektivt for dig, at lede og drive din forretning. I det daglige, og når der skal tages større beslutninger. Og giver dig frihed til at fokusere på fremtiden og udvikle konceptet.

IKKE en interiørplan og KUN for dig der vil rykke

360* forretningsudvikling hos Retail Rebel er IKKE endnu en interiørplan, der kræver nyt inventar til hele butikken, og en investering der kræver en række møder med banken og søvnløse nætter. Eller bare en samling trendfarver og smart look.

360* forretningsudvikling ta’r udgangspunkt i HELE din forretning og arbejder med hele dit koncept, dit website, butik(kerne), sociale medier, visuelle identitet & branding, strategi, sortiment, leverandører, muligheder, visioner og drømme. Blandt andet.

Vi bringer kreativiteten og begejstringen (tilbage) til dig og lader den strømme ud i forretningen. Til kunderne.

MEN… 360* forretningsudvikling er IKKE for dig, hvis du IKKE er klar til at rykke, og forvandle din forretning og dine resultater – så skal du spare pengene.

Men… HVIS du er klar – så send Stine en mail: stine@retailrebel.dk og lad os komme i gang.

Sådan foregår det:

Vi mødes i din forretning og gennemgår alle sider af din forretning. Dine kunder, beliggenhed, udfordringer, produkter, muligheder, de fysiske rammer, dine ønsker, udfordringer, bekymringer og idéer mv. Vi går også en tur rundt i forretningen, fotodokumenterer forretningen og kigger på forretningen udefra.

Gør som 1200+ andre målrettede retailere

Tilmeld dig et af Danmarks mest konkrete nyhedsmails om butiksudvikling. Ingen buzz-ord, luftkasteller eller andet smartass.

Bare brugbar viden du kan implementere lynhurtigt i din forretning - og tjene penge på med det samme!!

Yay!! Velkommen i klubben. Vi ses i inboksen <3 Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Detailhandel og butiksinspiration. Foredrag og workshops for butikker.