Kreativt Powerhouse

Inspirator. Motivator. Changeagent.

Jeg er drevet af en passion for detailhandelen.

 

Og for at motivere og inspirere ledere, ejere, personale og leverandører til

at blive bedre til at udvikle forretningen, forfølge idéerne. Finde idéerne.

 

Fortælle historierne, dele glæden og passionen, engagere sig og tage ansvar.

 

Og overleve.

Inspirator, kreativ kommerciel udvikler og rådgiver, (kommende) certificeret emotionel kundetype ekspert, kommunikationsspecialist – nåja og farvehandler og dekoratør.

Jeg har arbejdet professionelt og kommercielt med kommunikation og detailhandel siden uddannelsen som først farvehandler og efterfølgende dekoratør.

Karrieren bragte mig til London i en længere årrække, hvor jeg arbejdede som website redaktør og producer for et af de store forlag.

Siden har jeg løst opgaver som rådgiver, skribent, workshopleder, debattør, foredragsholder, konceptudvikler, motivator og inspirator for en lang række virksomheder.

Til opgaver hvor det er aktuelt, har jeg et tæt samarbejde med gode folk, inklusive grafiker, webbureau, fotograf, SEO haj mv.

Jeg er også gift med Jacob, mor til Sofie og William – og en varierende flok af grise, høns, ponyer, køer og Viggo, dansk svensk gårdhund.

Vi slår i fællesskab vores folder på et husmandssted i det Nordsjællandske, hvor gummistøvler og skovmandsternede fleecejakker er  foretrukken beklædning. Der fodres dyr, koges æblegrød, hamres over fingrene, bygges vikingesmedjer og spilles fodbold på græsplænen. Staudebedene har jeg opgivet.

Hvis der er tid tilbage og jeg kan holde mig vågen – er det ikke fuldstændig utænkeligt at du kan finde mig i gang med at brodere eller bag symaskinen. Jeg er ud af håndarbejdsfamilie – og det er ren meditation for mig at bruge hænderne.

BE INSPIRED

Direkte og eksklusiv adgang til kreativ, inspirerende og dynamisk forretningsudvikling til detailhandelen - skriv dig på til at modtage INSIDERS herunder:
 
**BONUS, efter tilmelding bliver du inviteret ind til INSIDERS hemmelige inspirationsboard på Pinterest //
Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

 

Yay!! Velkommen i klubben. Vi ses i inboksen <3 Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

Detailhandel og butiksinspiration. Foredrag og workshops for butikker.