Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/retailrebel.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Glade retail kunder siger - Retail Rebel

Jeg er velsignet med glade kunder

Jeg samler på dem, gør mig umage for dem - og jeg er stolt af dem. Mød nogle af dem her:
[1-1 rådgivning]:‘Jeg vidste intuitivt fra starten at jeg havde fat i en ressourcestærk retail ekspert. Jeg holder meget af det høje niveau, den skæve kreative tilgang til opgaven, farvesansen, de internationale input jeg også får med i købet. Det bedste er, at samarbejdet fortsætter’ Maria Nielsen

Indehaver, Guldsmed Barbara Maria, Dragør

[Dekorationsworkshop]: ‘Jeg kom hjem med en masse konkret viden og idér til, hvor jeg kan søge inspiration. Og en tro på og lyst til at gå igang.Jeg glæder mig allerede til jeg skal i gang med at pynte vinduer næste gang’ Margrethe Kallehave

Indehaver, Boutique Kræmmerhuset Nakskov

[Kommunikationsmateriale]: ‘Stine er en kvinde med et unikt indblik i og forståelse for branchen – og en kvinde med en række talenter, og jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med hende.’ Johan Jensen

Kædechef, Colorama

[Dekorationsworkshop]: ‘Stine er dygtig, sprudlende og giver deltagerne lyst til at kaste sig ud i tingende og komme i gang med at gøre butik (og hjem) endnu lækrere.’ Martin Rasmussen

Indehaver, Farvehuset Roskilde

[Business Boost]: ‘Vi tog kontakt til Stine Grubbe, bl.a. fordi vi havde brug for nye inputs og inspiration til nye måder at angribe forskellige forretningsområder. Vi vidste at hun besad en ekspertviden omkring nettet og især de sociale medier og brugen af disse. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, jeg ikke ville anbefale Stine til. Vi kan klart mærke en forbedring i relation til kundeopgaver, tidsbesparelser på før meget tidskrævende opgaver og at de fokusområder Stine anbefalede har den forventede virkning.

Det særlige ved Stine er hendes overblik, gejst og smittende humør og det faktum, at hun lynhurtigt kunne give os troen på at vi virkelig kunne ændre vores fokusområder samt rutiner positivt. Genial coaching! Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, jeg ikke ville anbefale Stine til!’

Louise Pagsberg

Partner, Kvindeguiden.dk

[1-1 kaffemøder]: ‘Stines sparring er guld værd for en lille enhed som vores. Hendes kendskab til branchen er imponerende og hendes evne til at sætte os i gang med vigtige tiltag er virkelig god. Samtidig har hendes evne til at skabe gode PRoplæg skaffet os masser af værdifuld spalteplads i lokalpressen. Ganske gratis’. Betina Thorsager Jensen

[Foredrag, butiksboost]: ‘Stine er en inspirerende, engageret og levende oplægsholder og meget dygtig formidler. Er god til at lytte og inddrage tilhørere. Alle gik hjem inspirerede, tilfredse og fulde af begejstring’. Søren Hansen

CEO, Guldbagerne

[Dekorationsworkshop]: ‘Stines workshop er SUPER inspirerende og energi-givende, inkl. god stemning og god forplejning. Moodboards er et hit – og jeg giver Stine UG som workshop-leder!’ Lene Chüsler Andersen

Byggemarkedsleder, XL-byg

[Foredrag & workshops om konkret brug af PR & Sociale medier] ‘Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Stine Grubbe til et foredrag og en Workshop for mine IBM Business Partners. Mit mål med workshoppen var at vise IBM Business Partnerne hvordan de kan bruge de sociale medier effektivt i deres Go-To-Market model – ved at at lade Stine fortælle hendes egen historie og metoder.’

På hendes helt særlige jordbundne måde, leverede Stine et fremragende stykke arbejde – og efter workshoppen har jeg modtaget adskillige begejstrede mails fra Business Partnerne. Stines input gjorde virkelig en forskel for deltagerne.’

Carsten Brock

Partner Director, IBM

[Dekorationsworkshop]: ‘Stine er god til at formidle og inspirere, på en helt almindelig nede-på jorden-måde. Det hele var bare rigtig godt! Rigtig godt tilrettelagt undervisning.’ Birgitte Thomsen

Bibliotekar , Holbæk Kommune

[Dekorationsworkshop]: ‘Workshoppen er SUPER – et skønt spark i inspirationen. TAK! – jeg vil klart anbefale workshoppen til andre. Det allerbedste har været alle de gode idéer og værktøjerne til at holde inspirationen vedlige fremover. Stine er super inspirerende.’ Linda Ryberg

Indehaver, Din Farvehandler, Næstved

[Kommunikationsmateriale]: ‘Vi er vilde med Stines kommunikationstæft. Stine har næsten frie hænder til opgaverne og hun gør det godt!’ Kurt Petersen

Marketingdirektør, Sadolin

[Kommunikationsmateriale]: ‘Det er super og gennemtænkt. Du er bare skide go´ !!’ Jesper Olsen

Adm. direktør, Singer, Pfaff & Husqvarna Viking Symaskiner

[Dekorationsworkshop]:‘Jeg har haft en SUPER god dag i din workshop, omgivelserne var skønne. Inspirationen var i TOP… Havde en masse gode idéer da jeg kom hjem…. Masser konkrete råd og inspiration jeg kan bruge i butikken. Så nu glæder jeg mig til at føre det ud i butikken og til alle mine dejlige kunder… Så jeg glæder mig meget til kursus 2 :-)’ Christina Andersen

Indehaver, 3 Bjørne Vesterbro

[Foredrag, butiksboost]: ‘Jeg kom hjem fra foredraget med Stine, med energi og lyst til at komme i gang. Stines kreativitet og store branchekendskab er meget værdifuldt, og hendes idéer og forslag gør hende til en værdsat sparringspartner for forretningen.‘ Betina Thorsager Jensen, Randers Betina Thorsager Jensen

Sælger, Randers

[Kommunikationsmateriale]: ‘Man sender dig bare teksten, så piller du lidt ved den og VUPS, er den helt genial!’ Betina Thorsager,

Farvehandler, Randers

[Foredrag, butiksboost]: ‘Stines dejlige begejstring videreformidles meget fint. På ikke noget tidspunkt kedeligt og jeg følte mig virkelig fyldt op af gode ting da jeg gik derfra’.

[Foredrag om butiksboost]: ‘Godt og inspirerende foredrag for vores medlemmer, med masser af konkrete idéer og inspiration til at få det bedste ud af sin butik, med få midler. Stine er god til at formidle budskaberne og skabe motivation og entusiasme.’ Erica Juhl

Account Manager, Jotun Danmark

[Dekorationsworkshop]: ‘Stines evne til at se mulighederne og give os et ekstra touch med hjem, er ganske særlig. Stines foredrag er et velment spark og en øjenåbner, og et foredrag jeg vil anbefale til alle detailbutikker.’ Gem & afslut Charlotte Larsen

Farvehandler, Horsens

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!