[Workshop] Dekoration & Styling

dekoratør kursus
dekoratør kursus

Heldagsworkshop hvor vi bliver meget konkrete,  og går i dybden med vinduesdekoration, shopstyling og forretningens visuelle udtryk udfra de Emotionelle Kundetyper.

Når du går hjem fra denne workshop vil dit hoved summe af kreativitet – og du har de essentielle værktøjer til HURTIGT OG NEMT at idéudvikle, planlægge og opbygge den slags vinduer og styling der driver kunderne ind i butikken.

PÅ 1 INTENS DAG LÆRER DU >>
  • de grundlæggende dekorationsprincipper
  • hvordan nemt du skaber blikfang og WAUV effekt der får dem til at stoppe og OG ind og kigge på mere
  • de helt essentielle (og meget brugbare) stilarter og opstillingsmodeller
  • grundelementerne der gør dekorationsarbejdet nemt og hurtigt
  • stylingsecrets – hvad er styling (og lær hvor overraskende nemt du selv kan style)
  • farvelære – hvordan kan du bruge farverne til at skabe stemning, opmærksomhed og dynamik
  • planlægning – god planlægning er MUST for gode resultater. Du kommer hjem med effektive værktøjer til at planlægge årets gang overordnet – og det enkelte vindue. Dette kapitel kan alene forvandle din forretning
  • idéudvikling – værktøjer og viden der gør idéudvikling sjov og kreativ. Lær hvordan du fanger og udvikler den overflod af inspiration der er omkring os hver dag. Og det er endda sjovt og nemt!

Workshoppen er skabt til dig der er butiksejer, er ansat i en butik, drømmer om at arbejde som fx dekoratør eller arbejder i et andet led i detailbranchen – og er fuldt ud klar over at en visuelt interessant og lækker butik og vinduer er et af brick’n’mortar butikkernes allerstærkeste kort, i disse tider. Og derfor vil du gerne være knivskarp på området.

På workshoppen får du:

DEKO WORKBOOK >>

Den essentielle DEKO workbook.

Manualen der er et absolut MUSTHAVE for alle der ta’r abejdet med butikkens visuelle stil alvorligt. Du kommer hjem med dit helt egne, lækre eksemplar. Manualen kan IKKE købes seperat, men er en del af Retail Rebels workshops og online kurser

INSPIRERENDE ØVELSER >>

Effektive ØVELSER der trin for trin guider dig igennem de forskellige stadier af en dekoration/udstilling. Og øvelser som du kan bruge igen og igen, hjemme i butikken. Øvelserne giver dig frihed og mod til at lege løs med det kreative.

GUIDES >>

Retail Rebel sender dig også hjem med do’s and dont’s, værdifulde materialeguides, styleguides ift de emotionelle kundetyper og alle dekoratør- og stylist tricksene, der hjælper dig hurtigt i gang – og godt i mål!

NEXT STEP >>

En helt konkret plan for, hvordan du kommer videre, når du kommer hjem – så du kan holde momentum og begejstring ved lige, og være sikker på at få det til at ske!

LIGESINDEDE >>

Du bliver del af et værdifuldt netværk med andre ligesindede i detailbranchen – det alene giver lyst og skaberglæde når du kommer ‘hjem’ i butikken. Efter workshoppen bliver du inviteret ind til Retail Rebel Insiders VIP Lounge – hvor du kan teste idéer, spørge til råds, og få masser af inspiration fra Stine – og dine kolleger i branchen.

BONUSMATERIALE >>

Bonusmateriale der inkluderer leverandørguide, adgang til hemmelig Pinterest inspirationsboard, messeoversigt, formlen der lærer dig at afkode idéerne, opgraderingsøvelser for hele butikken…

Vil du med?

Du kan deltage på de åbne 1-dags workshops – tilmeld dig INSPIRE – så bliver du inviteret med, næste gang der er et på kalenderen.

Vi kan også lave workshoppen eksklusivt for:
– dig og evt. et udvalg af dine kolleger
– din handelstandsforening
– de butikker du samarbejder/netværker
– erfagruppen
…osv.

Alt efter arrangement, kan det foregå i Retail Rebels workshop (i Skenkelsø) eller hos jer i butikken eller eksterne mødelokaler.

Alle forløb kan justeres – hvis du gerne vil have designet et længere forløb – f.eks. hvor vi laver 4 workshopdage med 2 ugers mellemrum, med lektier imellem mødedagene, og hvor vi fordyber os endnu mere, kan det også lade sig gøre.

Gi’ lyd og lad os komme igang… stine@retailrebel.dk

butik online hjælp

Gør som 1200+ andre målrettede retailere

Tilmeld dig et af Danmarks mest konkrete nyhedsmails om butiksudvikling. Ingen buzz-ord, luftkasteller eller andet smartass.

Bare brugbar viden du kan implementere lynhurtigt i din forretning - og tjene penge på med det samme!!

Yay!! Velkommen i klubben. Vi ses i inboksen <3 Hold øje med velkomstmail (tjek spamfilter)

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge