Retail Rebel Business Lounge

– Med Business Lounge får du dén viden og værktøjer du skal bruge til at øge din omsætning og indtjening her og nu.

– Business Lounge holder dig på sporet af den livsvigtige forretningsudvikling. 

– Business Lounge forvandler butikker fra afvikling til udvikling.

  • Bliver du nogengange stresset og overvældet over nogle af de mange ting man efterhånden skal vide noget om, for at drive butik?
  • Savner du nogengange uvildige rådgivere og meninger. Altså nogen der ikke er f.eks. kunder, familie, veninder eller leverandører?
  • Er du i tvivl om, hvorvidt du bruger de ressourcer du allerede har på den optimale måde.F.eks. dine medarbejdere, din kassekredit, dit lokale, dit vindue, din hjemmeside/webshop, din smartphone, din Facebook-side, din taletid i avisen, omgangskredsen, lokalsamfundet og ikke mindst – din tid?
  • Er du i tvivl om hvilken retning du skal gå med forretningens udvikling (og får måske derfor ikke gjort så meget)?
  • Vil du holdes på sporet og til ilden, så både du og forretningen bliver ved med at udvikle sig?


Retail Rebel Business Lounge er udviklet specifikt for dig i detailbranchen.

Måske er du butiksejer, måske er du daglig leder, i fuld gang med at starte en butik – eller drømmer om at få din egen forretning eller blive chef en dag.

Business Lounge er stedet for dig, hvis du vil fodres med inspiration, viden og værktøjer

– og véd at du har godt af at blive holdt på sporet, så du styrker din forretning hele tiden.

MÅNEDENS TEMA

 

Hver måned offentliggøres månedens tema i den lukkede business lounge.

 

Månedstemaerne er designet til løbende at inspirere dig, dygtiggøre dig og holde dig på sporet af din forretnings udvikling – det er nemlig en nødvendighed, hvis du vil holde dig på toppen af et hårdt marked med benhård konkurrence.

 

Månedens tema er en inspirerende og motiverende blanding af praktisk viden og indsigt, som du kan bruge for forskellige måder til at styrke din forretning.

 

Eksempler på temaer:

 

Nogle temaer er designet til at dygtiggøre dig på et konkret område, eller udvikle dig personligt og/eller fagligt, andre handler det om hvad du kan gøre for at holde dit fokus på de rigtige ting så du ikke ryger af sporet.

 

Der vil være temaer hvor vi gennemgår en masse konkrete idéer til hvad du kan gøre for at skabe mere trafik og salg i butikken her og nu, og temaer der hjælper dig med at planlægge og prioritere hvad der skal ske i din forretning på kort og lang sigt, og der er temaer der handler om kunderne, og hvordan du gør dem loyale, hvordan din forretning bliver et fast indslag på shopping turen.
Blandt andet.

 

Som medlem af Retail Rebel business lounge får du adgang til samtlige temaer – med det samme!

IDE GALLERIET

 

Som medlem af Retail Rebel Business Lounge får du adgang til mit skatkammer af et billed- og ressourcearkiv.

Jeg har altid mit kamera og telefonen med, når jeg er afsted – og det har resulteret i et kæmpe arkiv med ideer til butikken, både den fysiske butik og til online aktiviteterne.

Du får eksklusiv adgang til arkivet, og kan frit plukke ideer som du kan bruge i din forretning.

VÆRKTØJSKASSEN

 

Som medlem af Retail Rebel Business Lounge får du adgang til VÆRKTØJSKASSEN.

Her finder du en masse værktøjer du kan bruge i din hverdag. Nogle af værktøjerne er online programmer/værktøjer og nogle, er værktøjer jeg gennem tiden har udviklet helt specifikt til butikker – ejere, ledere og medarbejdere.

Værktøjskassen’en indeholder værktøjer, så du kan:

– skabe billeder, grafik, film, plakater, prisskilte, infographics og en masse andet, der får din forretning til at fremstå knivskarp og professionel – og få dine kunder til at elske at se mere til dig.
– få overblik og klare planer med dine dage, uger og måneder. Sådan at du sørger for at nå det vigtigste, og altid har et overblik over hvad der skal gøres og hvornår.
– få dine online aktiviteter trimmet så de lever op til standarden. Både website, webshop og f.eks. instagram, facebook og pinterest.

Du bliver også introduceret til hvordan du kan bruge de forskellige værktøjer, så du får maksimal udbytte af dem, og hurtigt kan vurdere hvilke du vil få mest gavn af, så du ikke spilder din tid.

BUSINESS LOUNGE på FACEBOOK 

 

Eksklusiv, lukket facebook gruppe for medlemmerne af Business Lounge.

Facebook loungen kan du bruge til at blive inspireret af andre – og selv være med til at inspirere. Og opbygge et værdifuldt netværk (hvis du har lyst).

Jeg følger naturligvis også med i Facebook loungen, og svarer på spørgsmål og kommenterer på dine opslag og idéer.

Vigtigt at vide for Facebook loungen er, at her betragter vi ikke hinanden som konkurrenter, men som kolleger. For vi ved at når vi støtter, inspirerer og hjælper hinanden, kommer vi allesammen til at stå stærkere.

 

 

 

Med den tilgang skabes der nemlig nye muligheder; for samarbejde, skabe fælles tiltag, dele – og mest af alt, skabes der et vigtigt netværk og fællesskab som vil fylde dig med begejstring og motivation.

 

 

Modul 5: PLANLÆGNING – kun med planlægning og fokus kommer du i mål!

Det er nogen gange så enkelt og ‘lidt’ der skal til. Og når det gælder planlægning og fokus, er det lige præcis et af de ting, der kan gøre hele forskellen på …alt.

Fokus og planlægning er én af nøglerne til den succes du drømmer om. Fokus og planlægning sikrer at de beslutninger du tager og vælger at føre ud i forretningen, kommer til at ske – og kommer til at gøre en forskel! At de ‘sure (men ofte meget vigtige) pligter’ huskes, gøres og ikke gemmes væk.

Planlægning og fokus giver også en masse frihed, for når du kan se tingene ske, får du tid, overskud og frihed til også at fokusere på de du allerhelst vil bruge din tid på, alle de opgaver du allermest elsker, og samtidig se forretningen blomstre!

Planlægningsmodulet giver dig en række effektive værktøjer og modeller der holder dig på sporet, hver eneste dag. Også efter du har afsluttet Masterclass forløbet.

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!