Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/retailrebel.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Butiksmakeover - Retail Rebel

Butiksmakeover

Hele butikkens maskineri skal hele tiden evalueres og udvikles, så du giver dine kunder en unik oplevelse med hjem – og får dem tilbage i butikken, igen og igen!

Butiksmakeover er en grundig gennemgang af de helt essentielle områder af forretningen – dem som dine kunder møder, når de vælger at handle hos dig i butikken, og dem der kører i baggrunden og som sikrer dig bundlinje.

Selvsamme områder som du meget hurtigt bliver fuldstændig blind for, i dagligdagens trummerum – og som måske endda dræner dig for energi og kreativitet.

Butiksmakeover er en fokuseret indsats på disse livsvigtige områder, og er designet til at styrke dit koncept – og dermed din forretning. En butiksmakeover giver dig begejstrede kunder – og giver dig overblik over hvor der skal sættes ind.

Og ikke mindst, efterlader det dig fuld af saft og kraft, motiveret og begejstret.

Du skal investere i en butiksmakeover hvis du...
/ har travlt – og derfor forsømmer at lave en overordnet plan for udviklingen af din forretning
/
tit har en følelse af at blive overhalet indenom af konkurrenterne og hellere vil ha’ en følelse af at din forretning adskiller sig fra mængden
/
gerne vil ha’ (mange) købende kunder der kommer hyppigt
/
gang på gang må erkende at mange af de geniale, kreative idéer, går tabt i hverdagstravlheden
/
savner et (k)ærligt lods i r**** fra en, der kan se din forretning fra den vigtigste vinkel: dine kunders
Hvorfor en Butiksmakeover ?
Du vil helt sikkert gerne skabe en forretning med oplevelser og kundepleje ud over det sædvanlige, for vi véd jo at det er det der i høj grad er med til at gøre forskellen på make or break… men hvordan gør man nu liiiige det?

Uanset om du er frisør, skohandler, gør-det-selv butik, hobbyforretning,sælger tøj, gulerødder, boligaccessories, café latte eller metervarer (eller et af de mange andre muligheder), så er dine beslutninger omkring ALT – lige fra sortiment, markedsføring, website, og brug af de sociale medier til brug af vinduer og butiksindretning af afgørende betydning for om kunderne vælger at besøge dig, købe hos dig og komme igen. Eller ikke gør.

Butiksmakeover med Retail Rebel gennemgår de områder – og skærer dem benhårdt ind til benet, så det bliver helt klart hvad og hvor din indsats skal ligge.

Butiksmakeover processen giver dig...
/ et skarpt konceptdokument til din forretning, ud fra de emotionelle kundetyper
/ overblik så du altid har en plan med de ressourcer, du har: tid, penge, personale bl.a.
/ en ende på tilfældigheder, spild af tid og uovervejede (dyre) beslutninger
/ en meget konkret og praktisk indsatsplan for din forretning. Skabt til lige præcis dig og din forretning
/ et dokument der giver dig overblikket over hvad der skal gøres og hvorfor
/ en kortlægning af dine kunders emotionelle købemønster, og en ressourcepool målrettet netop den type. Denne ressourcepool bruger du fremadrettet til ALLE aktiviteter. Den er GULD værd!

Med andre ord får du skabt en køreklar strategi for din forretning. Du får rådgivning, ideer, viden og værktøjer til at skabe de perfekte rammer for dine kunder så din butik havner på listen over dem man SKAL forbi på shoppeturen.

Samtidig bliver du fyldt med motivation og begejstring, når du bliver knivskarp på i hvilken retning du vil udvikle din forretning, hvorfor og hvordan. Du bliver holdt til ilden og får kørt dig selv i stilling til at sætte turbo på din forretning.

Du får direkte adgang til en passioneret ekspert på området – som har arbejdet med detailhandel på alle sider af disken og som har arbejdet intenst med forretningsudvikling, branding, salg og markedsføring de sidste 20 år.

Butiksmakeover er skabt til dig som...
/ har en forretning, men (hånden på hjertet), den trænger ærligt talt til en saltvandsindsprøjtning
/ arbejder for en butikskæde, grossist, leverandør eller producent og gerne vil styrke jeres forhandleres forretninger
/ overvejer at åbne din egen butik, og gerne vil optimere den, INDEN dørene åbnes
/ vil eliminere forkerte og dyre beslutninger, tilfældigheder og spildtid

Butiksmakeover giver dig en omfattende og detaljeret plan for hvordan du opgraderer de områder af din forretning du har brug for fokus på. Og de områder udvælger vi nøje, sammen.

Butiksmakeover sikrer at alle i forretningen ved hvordan der skal se ud, hvad der skal foregå, hvordan de og forretningen skal se ud, hvordan kunderne skal opleve et besøg osv.

Planen gør det både nemmere og mere effektivt for dig, at lede og drive din forretning. I det daglige, og når der skal tages større beslutninger. Og giver dig frihed til at fokusere på fremtiden og udvikle konceptet.

IKKE en interiørplan og KUN for dig der vil rykke
Butiksmakeover hos Retail Rebel er IKKE endnu en interiørplan, der kræver nyt inventar til hele butikken, og en investering der kræver en række møder med banken og søvnløse nætter. Eller bare en samling trendfarver og smart look.

Butiksmakeover ta’r udgangspunkt i HELE din forretning og arbejder med hele dit koncept, dit website, butik(kerne), sociale medier, visuelle identitet & branding, strategi, sortiment, leverandører, muligheder, visioner og drømme. Blandt andet.

Vi bringer kreativiteten og begejstringen (tilbage) til dig og lader den strømme ud i forretningen. Til kunderne.

Butiksmakeover er IKKE for dig, hvis du IKKE er klar til at rykke, og forvandle din forretning og dine resultater – så skal du spare pengene.

Men… HVIS du er klar – så send Stine en mail: stine@retailrebel.dk og lad os komme i gang.

Sådan foregår det:

Efter du har booket et Butiksmakeover forløb, sender jeg dig først en række spørgsmål som du skal besvare.

Efter at have modtaget dine besvarelser, kontakter jeg dig, så vi kan aftale tid til at mødes, hvis der er behov/mulighed for dette.

Vi mødes (eller jeg tropper op) i din forretning og gennemgår alle sider af din forretning:

Dine kunder, beliggenhed, nærområde, udfordringer, produkter, muligheder, de fysiske rammer, dine ønsker, udfordringer, bekymringer og idéer mv.

 

Vi går også en tur rundt i forretningen, fotodokumenterer forretningen og kigger på forretningen udefra.

Jeg observerer, stiller spørgsmål, fotodokumenterer og samler de indtryk jeg skal bruge i det videre arbejde.

SÅ bliver der radiotavshed.

 

Jeg bruger nu ca. 4-6 uger på at arbejde på dit konkrete forløb. Jeg tager mig helt bevidst god tid, for de mange indtryk og information skal overvejes grundigt og fra flere perspektiver.

 

Til gengæld bliver det godt.

Hva’ koster det?

 

Din investering i den frihed, en motiverende, inspirerende og meget konkret forretnings- og handlingsplan, starter ved DKK 8.995,00 + moms og kørsel. Der er mulighed for at betale i rater.

 

Prisen afhænger af hvilke områder vi bliver enige om at afdække, og du modtager naturligvis et tilbud, inden jeg går i gang.

En investering der svarer til en håndfuld – fejlslagne – annoncer der ikke har formået at hive kunder ind

…eller en brøkdel af den indtjening du (igen) ikke fik, fordi du var nødt til at sætte varer (der ikke matchede kundernes forventninger) aaaalt for langt ned i pris, for at komme af med dem.

Det  er en investering der meget hurtigt er tjent ind, når:

 

    • dine kunder belønner dig med loyalitet og gratis markedsføring ude i byen.
    • du stopper med at træffe dyre og dårlige beslutninger – indenfor produkter, markedsføring, butik osv.
    • du har en eksekverbar klar plan med alle de vigtige forretningsområder, og et klart overblik over hvilke områder du skal prioritere (butik, produkter, sociale medier, website/webshop, annoncering o.lign.)
    • du genfinder inspiration, motivation energi og begejstring, som er det allervigtigste parameter for din forretnings succes. Det er nemlig dét dine kunder kommer efter.

Hvad nu?

Vil du gerne inspireres, og løfte din forretning?

Komme i kontakt med en masse nye kunder og få dem til at vende tilbage igen og igen?

Book en Butiksmakeover med Retail Rebel, eller send dine spørgsmål til: stine@retailrebel.dk

Se nogle af de resultater Stine Grubbe / Retail Rebel har skabt for andre her (KLIK)

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!