Stine Grubbe har igennem en længere periode arbejdet som fast tilknyttet konsulent og inspirationskatalysator for butikskæden Colorama.

Hun har blandt andet relanceret Coloramas website og den opbygget tilhørende tapetwebshop. Hun har desuden etableret Coloramas kundeklub, etableret samarbejde med forskellige partnere som alle bringer værdi til kunderne. Hun har produceret Colorama kædens månedlige nyhedsmail til kunderne hvor der i høj grad var plads til både inspiration OG produkt/producent-pleje.

Ikke mindst har hun via sit netværk med stylister og redaktioner – skaffet en masse værdifuld redaktionel omtale og PR dækning for Colorama i en række forskellige medier – UDEN at der er brugt annoncekroner på dette.

En række af butikkerne har desuden brugt Stines ekspertise til sparring om alt, lige fra PR aktiviteter til kreative indspark til butikkens fysiske rammer. Derudover har en række butiksindehavere og -ansatte har deltaget i Stines succesfulde workshop ‘Klar til Kvinderne’ – en workshop som deltagerne stadig taler om og efterspørger.

Stine forstår at sætte sig ind i hvad der skaber værdi for Colorama kædens butikker og butikkernes kunder (slutbrugeren). Stine er en kvinde med et unikt indblik i og forståelse for branchen – og en kvinde med en række talenter, og jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med hende.

Hun har i høj grad bragt værdi til og for Colorama Kæden.

Johan Jensen, Kædechef
(Colorama er nu en del af butikskæden Beckers)

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!