Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/retailrebel.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Konceptudvikling / butiksindretning Føtex - Retail Rebel

Butiksindretning:

I forbindelse med en omfattende udviklings- og fornyelses proces af Føtex’ look’n’feel og butiksindretningen i tekstil og bolig afdelingerne, hyrede projektchefen Stine Grubbe som rådgiver og sparringspartner,  og fik bl.a. udarbejdet en rapport med anbefalinger, idéer og forslag til optimal udnyttelse af butiksarealet, og sparring på de oplæg fra leverandørerne der var på bordet.
En rapport som blev en del af udgangspunktet i den videre beslutningsproces og dialog med inventar leverandøren og som belyste vigtige overvejelser, inden de rigtig dyre beslutninger skulle tages.

Kontakt mig, hvis du også vil have kvalificeret sparring og rådgivning omkring et konkret projekt, så du kan tage en mere kvalificeret beslutning.

stine@retailrebel.dk

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!