En modernisering og ‘makeover’ af Kvindeguiden var helt essentiel og nødvendig, for at sikre Kvindeguidens fortsatte succes – og eksistensberettigelse. Tiderne og markedet var markant anderledes siden Kvindeguiden.dk’s etablering.

Stine Grubbe udarbejdede et strategisk idékatalog til at fremme den kommercielle vækst og kundefastholdelse, og samtidigt sikre en skarpere kommunikationsprofil overfor sitets brugere.

Helle Kuskner, Co-founder, Kvindeguiden.dk fortæller om konceptudviklingsforløbet:

Vi kan vi klart mærke en forbedring i relation til den strategiske konceptudvikling Stine Grubbe har lavet til os, OG at det har den forventede virkning. Hendes overblik, gejst og smittende humør og det faktum, at hun lynhurtigt kunne give os troen på at vi virkelig kunne ændre vores fokusområder samt rutiner positivt. Genial coaching! TAK!

…selv tak 🙂

Kontakt mig hvis din forretning også trænger til et boost og en grundig gennemgang. Kontakt mig og lad os tale sammen om hvad strategisk konceptudvikling kan gøre for dig og din forretning.

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!