Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/retailrebel.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
retail foredrag & debatoplæg - Retail Rebel

Foredrag for detailbranchen

 

Jeg bliver ofte brugt som foredragsholder, oplægsholder, debattør og meningsdanner i detailbranchen.

På den baggrund har bl.a. Børsen udnævt mig til ‘Indpisker af Detailbranchen’.

Med udgangspunkt i de opgaver og projekter jeg dagligt løser for kunder, kan du booke mig til lignende opgaver for dig, dine ansatte, kolleger, medarbejdere, ledelse, arbejdsgrupper mv.

Kendetegnende for mine foredrag og workshops er, at de er konkrete, hands on, inspirerende og motiverende. Deltagerne kan gå direkte hjem og implementerei forandringer og forbedringer, mens gejsten og energien er der.

Og dét gør en forskel!

Jeg har holdt (debat)oplæg, foredrag, workshops og peptalks der sætter tankerne i gang, engagerer og motiverer, for bestyrelser, ledelser, medarbejdere, messedeltagere, samarbejdspartnere, netværks- og erfagrupper, b2c-kunder og butiksindehavere for en lang række virksomheder, og du kan også booke mig som klummeskribent og workshopleder.

 

Arrangementet tilrettelægges naturligvis efter jeres konkrete ønsker og behov.

Se forslag til tema herunder – og send din forespørgsel eller idé til stine@retailrebel.dk

Den fysiske butiks momentum
Den fysiske ramme kan være et af de allerstærkeste kort på hånden.

 

Men… det kan også være et af de tungeste og mest frugtesløse poster på budgettet.

 

Hvilken kategori hører jeres butik(ker) ind under?

 

Og kunne det mon gøres bedre?

 

Hvordan udnytter den fysiske butik (brick’n’mortar) bedst det faktum at kunderne er alle steder, online og offline. Og får maksimalt udbytte af enhver kontakt med kunden. Uanset om de møder dem online eller i butikken?

Stine Grubbe kommer med konkret input og eksempler hvor detailhandelens fokus skal ligge – hvor ‘guldæggene’ er, og i hvilke reder de skal lægges, naturligvis krydret med en lang række inspirerende cases fra ind- og udland.

Foredraget er målrettet detailhandel med fysiske butikker, og velegnet til handels- og cityforeninger, forhandler og distributør arrangementer, messer o.lign.

Lokalt engagement = kunder i butikken
Hvis det lokale butiksliv skal overleve, skal flere spillere på banen.

Butikkerne skal tage ansvar for udviklingen og engagere sig i lokallivet.

Lokalpolitikere skal på banen, og borgerne skal inddrages!

 

Inspirerende og motiverende foredrag, der sætter fokus på en af de største problematikker i den danske detailhandel, men samtidigt inspirerer til at ændre de dystre udsigter og starte en bevægelse der vitterligt gør en forskel.

 

Foredraget er målrettet detailhandel med fysiske butikker, og velegnet til handels- og cityforeninger, forhandler og distributør arrangementer, messer o.lign.

Visual merchandising, formidling og styling
Visual merchandising, formidling og styling – hvorfor og hvordan du bruger det

De fysiske butikkers allerstørste hjemmebanefordel, er den fysiske ramme.

En fordel som online segmentet aldrig vil kunne hamle op med.

Men kun hvis der arbejdes strategisk og dygtigt med netop den fysiske ramme, på alle måder.

Dette konkrete og udbytterige foredrag, sender deltagerne hjem med viden om hvorfor og hvordan den fysiske ramme kan gøre en afgørende forskel i forhold til bl.a. salg, kundeloyalitet og kundeengagement.

Foredraget er målrettet detailhandel med fysiske butikker, og velegnet til butikskæder, medarbejderarrangementer, handels- og cityforeninger, forhandler og distributør arrangementer, messer o.lign.

What's your story??
Sådan bliver du en storyteller (online og IRL)

Storytelling kan virke som en fluffy størrelse.

Ikke desto mindre er storytelling en helt essentiel disciplin for alle der arbejder i og omkring detailbranchen, for (god) storytelling er fundamentet for at få succes med bl.a. branding, konceptudvikling og de sociale medier.

 

I dette foredrag inddrages du i storytelling disciplinen, får konkret viden om, hvilke elementer der skal være til stede i en historie der fænger, og deltagerne går hjem med et hands-on indblik i hvordan de finder og bygger en story, og hvor de skal bruge historierne.

 

Foredraget er målrettet detailhandel med fysiske butikker, og velegnet til butikskæder, medarbejderarrangementer, handels- og cityforeninger, forhandler og distributør arrangementer, messer o.lign.

Nøglen til Big Data ligger i følelserne
Nøglen til Big Data ligger i følelserne

De fleste er enige om at et af detailbranchens største muligheder, og formentligt mest uudnyttede potentiale, ligger i Big Data. Men vi har stadig til gode at se Big Data nødden knækket for alvor, når det gælder retail.

Måske fordi vi endnu ikke har fundet den rigtige indgangsvinkel?!

 

I dette foredrag deler Stine Grubbe en ukonventionel tilgang til, hvad og hvordan Big Data kan bruges, med udgangspunkt i hendes mere end 20 år i hhv. detailbranchen og IT branchen.

Foredraget er målrettet detailhandel og IT virksomheder der arbejder med Big Data. Velegnet til kundearrangementer, konferenceoplæg og lignende, og som uddannelse og insprationsforedrag for salg og marketing.

Virksomheder der har brugt mig til forskellige typer foredrag inkluderer bl.a.

Jotun Danmark, Dansk Erhverv, PEJ Gruppen, CIFF, Formland, IKEA, VSM Danmark, Sy Danmark, Dansk Detail, Copenhagen Commerce & Culture, Berlingske Business, EG, IBM, Dermanor, Detailfolk.dk, DOFK, Sadolin Farveland, Guldbageren Danmark, LO, Detailfolk.dk, Mannequin, Colorama og en lang række forskellige CXO grupper, ledelsesgrupper, netværksgrupper, forretningsudvalg o.lign.

Send mig en mail, og fortæl hvad deltagerne skal

vide, kunne eller forstå

efter foredraget.

Så designer jeg foredraget ud fra dine ønsker.

stine@retailrebel.dk

Vil du ha’ inspiration og motivation fra et af de mest krøllede hjerner i detailbranchen – så skriv dig på Retail Rebel INSIDERS her til venstre.

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!