[Workshop]
Dekoration & Styling for butikker

Tirsdag 6. november 2018

SÅDAN skaber du en lækker butik og laver vinduer der lokker kunderne ind i butikken!

Heldagsworkshop hvor vi bliver meget konkrete,  og går i dybden med dekoration til vinduer og i butik, styling, visual merchandising og forretningens generelle visuelle udtryk.

Den ENESTE WORKSHOP af sin art, OVERHOVEDET, som sender dig hjem med værdifuld viden om, hvordan du SELV og uden at det koster en formue, kan forvandle din forretning
Når du går hjem fra denne workshop vil dit hoved summe af kreativitet – og du har de essentielle værktøjer til HURTIGT OG NEMT at idéudvikle, planlægge og opbygge den slags vinduer og styling der driver kunderne ind i butikken.

Er du TRÆT af at se kunderne altid havner i de samme butikker?

At hver gang man kommer forbi, er det derinde det sner?

Selvom du VED (!) at det dine varer er MINDST ligeså fede?! Og du er MINDST ligeså dygtig?!

Det véd jeg du er.

Og dine kunder vil faktisk rigtig gerne købe dine varer!!

MEN

Hvis du ikke præsenterer dine varer så dine kunder får lyst til at købe dem, så køber de dem i de butikker, der kan finde ud af præsentere det rigtigt.

Sådan er det bare.

Denne intense 1-dags workshop lærer dig at opbygge, planlægge og idéudvikle lækre vindues- og butiksdekorationer der lokker og forfører, og gør det en HEL del nemmere at få kunderne ind ad døren.

Og sælge.

Kan du genkende noget af det her?

du savner inspiration og idéer til at lave flotte, indbydende vinduer og gøre butikken top-lækker? Og viden om hvordan man får det til at lykkes, så også kunderne synes det er lækkert.

– har vinduesdekorationerne og stylingarbejdet i butikken udviklet sig til en venstrehånds ‘nu-skal-vi-forresten-også-lige-ha-skiftet-vinduerne’ opgave som du (kommer til) at overspringe igen og igen? Eller  en opgave du ikke sørger for at have tid til?

– kunne du tænke dig at forvandle arbejdet med butikkens visuelle stil til en yndlingsopgave (der ovenikøbet giver øjeblikkelig feedback fra begejstrede kunder)?

– ville det være skønt at være på toppen af dekorationsopgaverne og at kunne planlægge og udvikle det – og ovenikøbet ELSKE at gøre det?

– er du klar til at investere 1 dag på hvordan DU SELV kan opbygge lækre og interessante vinduer, og hvordan du arbejder med at gøre butikken lækker hver dag?


– ved du egentlig godt at butikken er et meget vigtigt salgsværktøj, men du er bare usikker på hvordan du får mest ud af det salgsværktøj – og får skabt en butik der fanger kundens opmærksomhed og lokker dem dem videre, ind i butikken?

Ja?

Så læs med her:

Når du går hjem fra denne workshop, har du de essentielle værktøjer til HURTIGT OG NEMT at idéudvikle, planlægge og opbygge den slags vinduer der driver kunderne ind i butikken.

Når du investerer i denne workshop, investerer du samtidigt i at fremtidssikre din forretning, og kommer til at stå langt stærkere i forhold til at fastholde kunderne – og få nye (kunder) ind i butikken.

dekoratør kursus

På 1 hæsblæsende dag lærer du:

// de grundlæggende dekorationsprincipper
// hvordan nemt du skaber blikfang og WAUV effekt der får dem til at stoppe og OG ind og kigge på mere

// de essentielle (og meget brugbare) stilarter og opstillingsmodeller

// 4 grundlæggende kundetyper  – og indblik i hvad de elsker (og hvad du gør, der skræmmer dem væk)

// grundelementerne der gør dekorationsarbejdet nemt og hurtigt
// stylingsecrets – hvad er styling (og lær hvor overraskende nemt du selv kan style)
// farvelære – hvordan kan du bruge farverne til at skabe stemning, opmærksomhed og dynamik
// planlægning – god planlægning er MUST for gode resultater. Du kommer hjem med effektive værktøjer til at planlægge årets gang overordnet – og det enkelte vindue. Dette kapitel kan alene forvandle din forretning
// idéudvikling – værktøjer og viden der gør idéudvikling sjov og kreativ. Lær hvordan du fanger og udvikler den overflod af inspiration der er omkring os hver dag. Og det er endda sjovt og nemt!
Og med hjem i tasken har du Dekoratør Manualen, spækket med værktøjer, trin-for-trin-guides og manualer. Den kan du bruge som opslagsværk, manual og genlæse  og lade dig inspirere af, når du er tilbage i hverdagen i butikken.
Workshoppen er skabt til dig der er butiksejer eller er ansat i en butik, og er fuldt ud klar over,  at en visuelt interessant og lækker butik og vinduer er et af de fysiske butikkers allerstærkeste kort.

Og derfor vil du gerne være knivskarp på området.

På workshoppen får du:

DEKORATØR MANUALEN >>

Den essentielle DEKO workbook.

Manualen der er en grundbog, og et absolut MUSTHAVE for alle der ta’r abejdet med butikkens fysiske alvorligt.

Du kommer hjem med dit helt eget eksemplar,  smækfyldt af viden, ideer og inspiration, klar til at bruge som dagligt opslagsværk og inspirationskilde, når du er tilbage i butikken.

INSPIRERENDE ØVELSER >>
Effektive ØVELSER der trin for trin guider dig igennem de forskellige stadier af en dekoration/udstilling.

Det er øvelser som du kan bruge igen og igen, hjemme i butikken og som giver dig tilstrækkelig hands-on erfaring, til at have mod til at lege løs med det kreative og komme i gang efter workshoppen, hjemme i butikken.

GUIDES >>
Jeg sender dig også hjem med

– do’s and dont’s, der sparer dig tid og penge

– værdifulde materialeguides

– styleguides ift kundetyperne

– tips til hvordan du skaber elementer der får dine kunder til at dele din butik på de sociale medier

– indblik i hvad der er dine stærkeste kort på hånden i forhold til netbutikkerne

…og alle dekoratør- og stylist tricksene, der hjælper dig hurtigt i gang – og godt i mål!

PLANLÆGNING >>
Essentielle planlægningsskemaer og idéudviklingsværktøjer der gør forberedelserne nemme, sjove og effektive.

Planlægning gør arbejdet nemmere, hurtigere – og skaber bedre resultater!

Planlægning sikrer også at du får det gjort.

Ordentligt.

NEXT STEP >>
Når du går fra workshoppen har du udarbejdet en helt konkret plan for, hvordan du kommer videre, når du kommer hjem.

Så du kan holde momentum og begejstring ved lige, og være sikker på at få de godt ideer og intentioner til at ske!

INSPIRATIONSNETVÆRK >>
Du bliver del af et værdifuldt netværk med andre der har samme interesse og brug for sparring, ideer og inspiration.

Det alene giver dig lyst og skaberglæde når du kommer ‘hjem’ i butikken.

Efter workshoppen bliver du inviteret ind til Retail Rebel Insiders VIP Lounge – hvor du kan teste idéer, spørge til råds, og få masser af inspiration fra Stine – og dine kolleger i branchen.

LEKTIER (!) >>
Oh yes. Den er go’ nok.

Du får lektier for, før workshoppen.

For at få mest muligt ud af dagen, får du – i god tid – inden workshoppen nogle spørgsmål og guides du skal overveje – og meget gerne svare tilbage på.

SELVFØLGELIG får du ikke en eftersidning, hvis du ikke får lavet dine lektier – men du får endnu mere ud af dagen, hvis du gør.

BONUSMATERIALE >>
Bonusmateriale der inkluderer

// leverandørguide

// ressourcekatalog

// adgang til hemmelig Pinterest inspirationsboard

// messeoversigt

// formlen der lærer dig at afkode de gode idéer du opdager på ferien, messen, gåturen osv.

// opgraderingsøvelser for hele butikken

EKSTRA BONUS >>
Jeg tilføjer en ekstra time til programmet, hvor vi UDELUKKENDE fordyber os i konkrete ideer til vinduer og butik.

Masser af visuel inspiration – lige til at putte i lommen og sende videre ud i butikken, og alle ideerne er specifikt målrettet deltagerne på bonustimen.

Det er en bonustime som afholdes efter resten af programmet er gennemført(fra kl. 17-18) – og det er frivilligt om du ønsker at deltage i denne sidste time, men tilmelding er nødvendig, for at sikre at ideerne er hyperrelevante for hver eneste deltager på bonustimen.

Du bliver spurgt efter tilmelding, om du ønsker at deltage i bonustimen. 

Du behøver altså ikke tage stilling til det når du sikrer dig plads på workshoppen inden earlybird prisen løber ud, men kan vurdere senere om du vil gå glip af de mange (virkelig gode) idéer.

Ikke mindst kommer du hjem med gejst og inspiration  …og det smitter af.

På butikken, på kunderne og, ikke mindst, på salget. Book din plads her >>

Workshoppen er for dig som

  • er i butik. Som ejer, leder, ansvarlig for varepræsentation i butik og vinduer – eller kunne godt tænke dig at blive det.

 

  • har planer om at åbne eller overtage en butik, og udemærket ved at varepræsentation og konkret viden om hvordan man får størst udbytte af butikslokalerne er en ekstrem vigtig kompetence.

 

  • har planer eller drømme om at arbejde med dine kreative evner, som dekoratør – og nu skal du prøve det af.

 

  • skal briefe jeres visual merchandisere og dekoratør, og gerne vil kunne give kvalificeret feedback og komme med gode forslag til deres arbejde.

 

  • har dekoratør, men gerne vil klare opgaven selv.

 

  • trænger til inspiration og et boost af din arbejdsglæde, begejstring og motivation.

 

Hvis du kan nikke ja til et eller flere punkter herover, er dekoratør workshoppen noget for dig.

Du vil komme hjem med ny viden og kompetencer om hvordan du skal gribe opgaven an – og du vil være spækket med inspiration, motivation, begejstring og idéer, der får dig flyvende fra start!

 

Workshoppen er velegnet for dig som sælger sko, smykker, tøj, boligaccessories, kosmetik, bøger, chokolade, puder, helseprodukter, metervarer, tapet, lamper, porcelæn, plakater, delikatesser, briller eller møbler.

Du vil opdage at du kommer til at bruge din viden i butikken, vinduerne, området foran butikken, til messestande, handelsdage, events – og alle andre steder du skal vise dine produkter på mest attraktive måde.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt workshoppen er noget for dig, så send mig fluks en mail og spørg løs – stine@retailrebel.dk

Hvad siger tidligere deltagere?

‘Jeg kom hjem med en masse konkret viden og idér til, hvor jeg kan søge inspiration. Og en tro på og lyst til at gå igang.Jeg glæder mig allerede til jeg skal i gang med at pynte vinduer næste gang’ Margrethe Kallehave

Nakskov

‘Stine er dygtig, sprudlende og giver deltagerne lyst til at kaste sig ud i tingende og komme i gang med at gøre butik (og hjem) endnu lækrere.’ Martin Rasmussen

Roskilde

‘Stines workshop er SUPER inspirerende og energi-givende, inkl. god stemning og god forplejning. Moodboards er et hit – og jeg giver Stine UG som workshop-leder!’ Lene Chüsler Andersen

Gjern

‘Stine er god til at formidle og inspirere, på en helt almindelig nede-på jorden-måde. Det hele var bare rigtig godt! Rigtig godt tilrettelagt undervisning.’ Birgitte Thomsen

Holbæk

‘Jeg har haft en SUPER god dag i din workshop, omgivelserne var skønne. Inspirationen var i TOP… Havde en masse gode idéer da jeg kom hjem…. Masser konkrete råd og inspiration jeg kan bruge i butikken. Så nu glæder jeg mig til at føre det ud i butikken og til alle mine dejlige kunder… Så jeg glæder mig meget til kursus 2 :-)’ Christina Andersen

København

‘Stines evne til at se mulighederne og give os et ekstra touch med hjem, er ganske særlig. Stines workshop og foredrag er et velment spark og en øjenåbner, og noget jeg vil anbefale til alle detailbutikker.’ Charlotte Larsen

Horsens

dekoratør kursus

Vil du med?

Workshoppen afholdes centralt i København

Tirsdag 6. november

– i tide til at sikre dig de flotteste, og mest sælgende julevinduer du har haft i mange år!

Vi pukler på fra kl. 10-17 (og til kl. 18, hvis du vælger at deltage på bonus-timen). Vi er ca. 5 minutters gang fra KBH H – så det er også nemt for alle jer der kommer med toget.

 

Pris?
Din investering i en butik der formår at begejstre kunderne tilstrækkeligt til at få dem ind ad døren, og købe er

3.995,00*

(Men kun frem til 12. oktober – herefter stiger prisen til 4.995,00)

*ekskl. moms.  Du har mulighed for at betale i 3 (gebyrfri) rater.

Inklusive en frokost du vil elske, the og kaffe og pauselækkerier (der skal altså godt med energi til hjernen på sådan en dag!) og forkælelse af alle sanser, dagen igennem.

En pris der svarer til en god størrelse annonce i lokalavisen – men som kommer til at hive MANGE flere kunder ind i butikken for dig – hele året. Den viden du kommer hjem med, vil ikke kun booste dit julesalg – du (og omsætningen) vil få gavn af din investering hver dag. 

 Book din plads her >>

 

Workshoppen er velegnet til butikker der vil arbejde aktivt med at bruge den fysiske ramme som et drøneffektivt salgsværktøj – og som vil vide hvad der virker og hvad der skræmmer kunderne væk.

Hvis du er i tvivl om din type butik egner sig, er du velkommen til at sende en mail til stine@retailrebel.dk – så melder jeg fluks tilbage, så du kan være sikker på, at få højt udbytte af din investering.

Workshoppen ledes af mangeårig butiksnørd Stine Grubbe.

Stine en en engageret og inspirerende workshopleder, og hendes workshops kendt for at være konkrete, hands-on og eksekverbare, og sender deltagerne hjem med både viden, motivation og klarhed over hvad der skal gøres.

Stine har holdt workshops og foredrag om butikker, visual merchandising, dekoration og om at få kunder i butikken siden 2008, for butikker, butikskæder, netværksudvalg, messedeltagere, erfagrupper, ledelser og mange andre.

Stine er fast foredragsholder, skribent og ressourceperson for PEJ Gruppen og ambassadør for Formland messen.

Hun er drevet af en passion for butikslivet i Danmark, og er bl.a. af Børsen, udnævnt som indpisker af detailbranchen.

Book din plads på workshoppen her >>

 

Har du spørgsmål? De er meget velkomne! Send dem til stine@retailrebel.dk

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding

Skriv dig på ventelisten:

Velkommen på ventelisten - du hører fra mig så snart der åbnes for tilmelding til Business Lounge

Gør som 1200+ andre retailere

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for dig der vil noget med retail. Spækket med viden, resultater og inspiration, til en branche der gisper efter vejret!

Either you're in - or you're out.

Fedt - velkommen!! Godt nyt på vej til dig.

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!

Skriv dig på ventelisten til Retail Masterclass.

You have Successfully Subscribed!